Om os

Onsdag 15/12-2021

Brillanten er baseret på traditionel handel, forstået på den måde at jeg går meget op i en god kunderelation. En handel er ikke bare en handel, det er vigtigt for mig at du som kunde føler dig godt oplyst, godt behandlet og føler dig tryg når du handler her hos mig. Det skal være det rigtige produkt i en god kvalitet til en fair pris. 

Her på webshoppen stræber jeg også efter de gode traditionelle værdier, du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du skulle være det mindste i tvivl så vil jeg guide og hjælpe dig. 

Brillanten blev etableret i 2018 efter flere års erfaring inden for smykkehandel. Da muligheden bød sig, sprang jeg til og kastede mig ud i det. Jeg startede ud med at sælge vielsesringe, forlovelsesringe samt specialbestillinger. Siden da har jeg udvidet sortimentet til også at omfatte flere forskellige smykkemærker mm. Butikken er og vil formentlig altid være i udvikling, Jeg har i skrivende stund netop oprettet webshoppen for at være med tiden med webhandel. 

De bedste hilsener,

Kira Finnbjørnsdóttir Gray Dai

 

Enkle vielsesringe i platin med en smuk underspillet silkeoverflade som samtidig er en rigtig god kontrast til de glitrende diamanter.
Massiv afrundet ring med en rustik overflade. Ringen er graveret i hånden af en af danmarks dygtigeste gravører.
Smuk rustik trådring med guldkugler og med og uden diamanter.

Håndlavet rossetring med en blanding af rosaguld, rødguld og smukke champagnefarvede diamanter.
Håndlavet sæt med TW/VVS brillanter og champagnefarvede brillanter. Den ene ring er med en dråbeformet rosset og den anden har en buet form.
Håndlavet palladium hvidguldsring med en helt lys champagnefarvet diamant og kundens egne Grønlandske rubiner.