Bytte, retur og reklamation

Bytte & retur

Du har 14 dages fuld returret og 30 dages bytteret fra når du har modtaget varen.
Varen skal være ubrugt og returneres i original og intakt emballage.
Fortrydes købet og returretten benyttes, bliver beløbet tilbageført til samme kreditkort som varen er købt med når jeg har modtaget varen retur. 
Varen kan returneres fysisk i butikken eller sendes til:
.
Brillanten
Herlev Hovedgade 113
2730 Herlev
 
Køber betaler selv returfragten. Jeg anbefaler at sende varen retur som en sporbar pakke, så forsendelsen er mere sikker.

Nem returnering:
Du kan købe en QR-kode af mig, den koster 55Kr., her vil du modtage QR-koden på e-mail (Du behøver ingen printer). Så det eneste, du skal gøre, er at gå ned til det nærmeste indleveringssted (pakkeshop), vise QR-koden på din telefon, som vil blive scannet, og herefter vil en pakkelabel blive printet og sat på pakken.
 
Retur og bytteret er ikke gældende ved specialfremstillede varer, lavet specielt til dig samt varer med gravering. Specialfremstillede varer er f.eks. vielsesringe som bliver fremstillet på bestilling. 
 
Hvis du er i tvivl eller har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig på tlf. 44941336 eller info@brillanten.dk
OBS! Jeg kan være optaget af kunder i butikken og kan derfor ikke altid tage telefonen, skriv da endelig en mail mad dit navn og telefonnummer og så vil jeg ringe tilbage så hurtigt som muligt.
..

Reklamation

Du har to års reklamationsret fra købsdato.

Det er heldigvis meget sjældent at jeg modtager reklamationer, men det kan ske at fejl ved smykker først viser sig senere. Hvis du mener at du har en reklamation er du meget velkommen til at kontakte mig på mail info@brillanten.dk eller ved telefon 44941336

Eksempler på reklamation kan f.eks. være fejl i lodninger som ikke kan ses ved købsdato, men som kan knække senere ved almindeligt og korrekt brug af smykket.

Reklamation kan ikke benyttes hvis der er tale om almindelig slitage, fejlbrug eller ved hendelige uheld. Fejlen på varen skal således have været der ved købsdato.

Hvis et smykke eksempelvis er blevet bøjet eller har fået slag, er der således tale om fejlbrug eller hændeligt uheld.

Heller ikke forgyldninger eller andre overfladebelægninger går under reklamation da det er forventeligt at disse vil blive slidt af, læs mere under generel smykkevejledning.

 

Skadet eller mangelfuld levering:

Alle ordrer bliver grundigt gennemgået inden forsendelse inkl. billede af det sendte. Skulle det der ikke må ske, ske, nemlig at varen er defekt eller have andre mangler ved modtagelse rettes der straks henvendelse via. mail med billeddokumentation af manglen så jeg hurtigere kan behandle sagen. Du er også meget velkommen til at ringe hvis du på nogen måde er i tvivl.

Hvis varen er mangelfuld, beskadiget eller forkert ved modtagelse vil du få refunderet returfragten. Når varen er modtaget retur vil ordren enten blive annulleret og refunderet eller ombyttet til en fejlfri eller korrekt vare afhængigt af hvad du måtte ønske. Hvis der er tale om en vare der kun findes en af eller den er udsolgt hos min leverandør, vil ordren da blive annulleret og refunderet.

Enkle vielsesringe i platin med en smuk underspillet silkeoverflade som samtidig er en rigtig god kontrast til de glitrende diamanter.
Massiv afrundet ring med en rustik overflade. Ringen er graveret i hånden af en af danmarks dygtigeste gravører.
Smuk rustik trådring med guldkugler og med og uden diamanter.

Håndlavet rossetring med en blanding af rosaguld, rødguld og smukke champagnefarvede diamanter.
Håndlavet sæt med TW/VVS brillanter og champagnefarvede brillanter. Den ene ring er med en dråbeformet rosset og den anden har en buet form.
Håndlavet palladium hvidguldsring med en helt lys champagnefarvet diamant og kundens egne Grønlandske rubiner.