Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Prisen for levering er 47,00 DKK til pakkeshop, 70,00 DKK til hjemmeadresse og 57,00 DKK til erhvervsadresse. GRATIS levering til pakkeshop ved køb over 500Kr.

Varer bliver leveret til den angivne leveringsadresse, dog ikke postboks. Brillanten leverer kun til private og virksomhedsadresser i Danmark, dog ikke til Færøerne og Grønland. Øvrig levering kan evn. aftales.

Leveringstiden vil typisk være 1-3 hverdage, der kan dog være forhold som kan forlænge leveringstiden. Disse forhold kan være at varen er udsolgt og skal bestilles hjem inden afsendelse, varen skal graveres eller bliver specialfremstillet, sygdom, udfordringer med fragtfirmaet, vind og vejr samt ved højtider. Det vil fremgå ved varens beskrivelse om denne har en ekstra lang leveringstid f.eks. vielsesringe eller gravering. Skulle der være ekstra leveringstid fra min leverandør vil jeg gøre dig opmærksom på dette via. telefon eller mail.

Varen bliver opfattet som værende modtaget når den er kvitteret for eller modtaget fysisk af en fra privatadressen (f.eks. familiemedlem, partner), afhentning i pakkeshop eller en fra virksomhedsadressen (f.eks. receptionist) som angivet ved bestilling.

Selv om pakkerne bliver pakket forsvarligt, kan fragtfirmaerne til tider være temmelig hårdhændede ved pakkerne. Afvis derfor pakken i det tilfælde, at pakken ser beskadiget ud.

Ved bestilling kan du også vælge selv at afhente pakken her i butikken.

Enkle vielsesringe i platin med en smuk underspillet silkeoverflade som samtidig er en rigtig god kontrast til de glitrende diamanter.
Massiv afrundet ring med en rustik overflade. Ringen er graveret i hånden af en af danmarks dygtigeste gravører.
Smuk rustik trådring med guldkugler og med og uden diamanter.

Håndlavet rossetring med en blanding af rosaguld, rødguld og smukke champagnefarvede diamanter.
Håndlavet sæt med TW/VVS brillanter og champagnefarvede brillanter. Den ene ring er med en dråbeformet rosset og den anden har en buet form.
Håndlavet palladium hvidguldsring med en helt lys champagnefarvet diamant og kundens egne Grønlandske rubiner.